Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Bilgi Paketi

Programlar Hakkında Bilgi

TURİZM FAKÜLTESİ / STJ450 - GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI

Kodu: STJ450 Adı: İŞYERİ EĞİTİMİ (STAJ) Teorik+Uygulama: 0+2 AKTS:
Sınıf/Yarıyıl 4 / Bahar
Ders Düzeyi Lisans
Ders Türü Zorunlu
Bölümü GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI
Ön Koşul Dersleri Yok
Öğretim Sistemi Örgün
Ders Süresi 0 Hafta
Öğretim Elemanı KADER PARLAK (kaderparlak@nevsehir.edu.tr)
Diğer Öğretim
Elemanı/Elemanları
Öğretim Dili Türkçe
Sınıf Dışı Uygulama/Staj Yok
Dersin Amacı

Ders Öğrenme Çıktıları (DÖÇ) ODY
Bu dersi başarı ile tamamlayan öğrenciler:
PÇ: Bölüm program çıktıları
ÖDY: Ölçme ve değerlendirme yöntemi

Dersin İçeriği
Haftalık Detaylı Ders İçeriği
Hafta Detaylı İçerik Öğretim Yöntem ve Teknikleri
Ders Kitabı / Yardımcı Kitap
Ders Araç - Gereç ve Malzemeleri

Ölçme Yöntemi
Yöntem Hafta Süre (Saat) Katkı(%)
Diğer Ölçme Yöntemleri
1.Sözlü Sınav
2.Kısa Sınav (Quiz)
3.Laboratuvar Sınavı
4.Sunum
5.Rapor
6.Seminer
7.Performans Ödevi
8.Dönem Ödevi
9.Proje

Öğrenci İş Yükü
İşlem Adı Haftalık Saat Sayı İş Yükü
Haftalık Ders Saati (Teorik+Uygulama)
Sınıf Dışı Çalışma
       a) Okuma
       b) İnternette/Kütüphanede Tarama
       c) Performans Ödevi
       d) Seminer/Sunum/Rapor Hazırlama
       e) Dönem Ödevi/Proje Hazırlama
Sözlü Sınav
Kısa Sınav (Quiz)
Laboratuvar Sınavı
Ara Sınav İçin Hazırlık
Ara Sınav
Final Sınavı İçin Hazırlık
Final Sınavı
Toplam İş Yükü